Vårt Resebeslut

IMG_1379.jpg

Jag älskar att resa o det gör hela min familj. Vi brukar oftast resa en långresa vid jul och nyår. Att vi reser då beror på att hela familjen då kan vara lediga tillsammans. Vår förra resa gick till Tanzania och Zanzibar. Vi var först på safari och fortsatte sedan med beach life, vilket var en klockren kombo.

Vi hade redan varit på Safari i Sydafrika tidigare, men kände att vi ville åka på safari en gång till och uppleva en annan typ av safari. Vi hade nämligen hört att safari i Tanzania skulle vara riktigt bra, och mer "äkta". Mamma hade dessutom drömt att få komma till Serengeti och Ngorongoro som är två fantastiska Safariområden vi fick uppleva i Tanzania. En safariresa i Tanzania är verkligen något utöver det vanliga, många safariparker finns att välja emellan och man kan givetvis besöka flera av dem under resan.

 Vi kände två familjer som gjorde samma resa och det var bland annat de som inspirerade oss till att göra denna resa. Vi bestämde ganska många månader i förväg att vi skulle resa. Det är bra för då får man mycket större chans att hitta bra och billigare flygbiljetter.

Antony Sastre