Katja Finger

“En upplevelse för livet — att resa med Another Sunshine gav mig och mina två vuxna barn möjlighet att skapa minnen och upplevelser som förde oss närmare varandra. Vi fick inblick i en för oss ny kultur, masaierna, fick uppleva gästfriheten i Tanzania och se The Big Five. Våra värdar på plats sörjde för en upplevelserik och friktionsfri resa. Vi längtar tillbaka!”

Katja Finger, Business Developer
— Mars 2018

Read More
Antony Sastre
Pernilla Sjöholm

“Vår resa till Tanzania är något av det häftigaste jag upplevt! Jag har rest mycket runt världen i mitt yrke som fotograf och trodde jag sett och upplevt det mesta, men Afrika/Tanzania var med handen på hjärtat det ställe som lämnat djupast intryck på mej.”

Pernilla Sjöholm, Fotograf
— November 2015

Read More
Antony Sastre
Susanne Wolmesjö

“En här resan var magisk och upplevelserik på så många olika sätt. Starka minnen från vandring i vacker natur, blanda sig med befolkningen i Arusha, dricka te och samtala med Masaier och att få uppleva djuren på safari. Alla sinnen som stimulerades på Zanzibar, färgerna, vattnet, simmande med delfiner, äta nyfångad fisk, smaken, dofterna och kryddorna från ön. Trots spännande och ovana resmål skapar Another Sunshine en trygg känsla och mycket kunskap. En oförglömlig resa precis i min smak!”

Susanne Wolmesjö, Lärare Bosöns Idrottsfolkhögskola
— Mars 2013

Read More
Antony Sastre
Erik Sandin

“Att få åka på en äkta safari var en barndomsdröm som gick i uppfyllelse, att simma med delfiner på Zanzibar var häftigt, men det jag tar med mej mest är värmen och gemenskapen jag kände med människorna i Tanzania. Tack Another Sunshine för en oförglömlig resa och arrangemang, jag har aldrig tidigare varit i Afrika men har aldrig någonsin känt mej så hemma!”

Erik Sandin, Konsult
— Dec 2004

Read More
Antony Sastre
Tim Hall

Efter lite velande fram och tillbaka mellan klassiska Thailand eller något nytt och spännande valde jag och min familj att åka till Tanzania med Another Sunshine. Ett val jag aldrig kommer ångra! Att researrangören har rötter i både Sverige och Tanzania med gjorde att vi kände oss trygga hela tiden. Mina varmaste rekommendationer att utforska detta vackra land med familj och kära!

Tim Shager Hall, Pedagog, Lidingö

Read More
Antony Sastre